Početna

O nama | Usluge | Proizvodi | Reference | Galerija izvedenih objekata | Kontakt

| english |

Adresa:
Đure Strugara 2, Beograd
Telefon:
011.3241.840
Fax:
011.3235.594


Nudimo Vam:

- Izvođenje centralnog grejanja
- Podno grejanje
- Održavanje kotlarnica
- Čišćenje kotlova
- Servis gorionika
- Klimatizacija, projektovanje i realizacija
- Split sistemi
- Sistemi ventilacije
- Solarno grejanje
- Ovlašćeni distributer De Dietrich kotlova

Usluge

Ovlašćena firma za izvođenje i projektovanje sistema centralnog grejanja, klimatizacije i ventilacije, kao i vodovoda i kanalizacije nudi Vam kompletno izvođenje svih instalacija grejanja i hlađenja kao i vodovodnih instalacija sa nabavkom i ugradnjom najsavremenijih uređaja iz ove oblasti. Takođe, pružamo usluge servisiranja postojećih uređaja: kotlova, gorionika na lož ulje, automatike, grejnih tela i sl.
Nudimo i ugrađujemo kvalitetna grejna tela - radijatore domaće i strane proizvodnje izrađene od aluminijuma ili sivog liva, zatim moderna grejna tela za kupatila, tzv. sušače peškira i to u raznim bojama prema Vašem enterijeru i željama.
Ugrađujemo najsavremenije radijatorske ventile sa termoglavom koji štede energiju u značajnom procentualnom udelu. Izvodimo instalacije dvocevnog i jednocevnog sistema sa čeličnim i bakarnim cevima.
Upošljavamo stručne, obučene i poštene majstore za sve navedene delatnosti. Ne radimo brzo, već se trudimo da svaku instalaciju dovedemo u red tako da ona funkcioniše na našu radost, i zadovoljstvo naših cenjenih mušterija.
Nabavljamo i ugrađujemo savremene air-condition sisteme svih svetskih proizvođača, projektujemo i izvodimo sisteme ventilacije sa isporukom savremene distributivne opreme koja se obavezno uklapa u Vaš spušteni plafon i enterijer uopšte.
Nudimo i usluge u oblasti vodovodne tehnike sa isporukom kvalitetnih materijala. Savetujemo i izvodimo izolaciju savremenim armafleks materijalima instalacija tople i hladne vode u vodovodnim i grejnim (rashladnim) instalacijama.
Naša najbolja preporuka su tradicija firme izvedeni referentni objekti čiji su vlasnici naše zadovoljne mušterije.

 

All rights reserved © Copyright by Minichotherm, 2006.

design by