Početna

O nama | Usluge | Proizvodi | Reference | Galerija izvedenih objekata | Kontakt

| english |

Adresa:
Đure Strugara 2, Beograd
Telefon:
011.3241.840
Fax:
011.3235.594
Minichotherm d.o.o. vrši distribuciju i prodaju opreme za centralno grejanje vodećeg francuskog proizvođača:

- vrhunski liveni kotlovi na lož ulje i gas do 1.5 MW snage
- gasni kotlovi za poslovne objekte, zgrade, kuće i stanove
- sistemi za pripremu sanitarne tople vode
- kolektori sunčeve energije i solarni sistemi

O nama

Jedna od najstarijih firmi u Beogradu iz oblasti vodovoda i centralnog grejanja osnovana je 1908. godine pod nazivom "Novak Minić". Novak M. Minić kao pionir beogradskog vodovoda izveo je objekte kao npr:
• Vodovod Starog sajmišta
• Vodovod u Vreocima
• Vodovod u Kolarčevoj zadužbini, i brojne druge objekte.
Kao posebnu čast, u ime zvaničnika, asistirao je u polaganju kamena temeljca za Skupštinu Srba, Hrvata i Slovenaca (današnju Saveznu Skupštinu u Beogradu). Novak je i sam bio donator učestvujući u podizanju Doma kulture na Senjaku. Stanko N. Minić bio je ugledni privrednik i poslodavac, a koncentrisao se na centralno grejanje i ventilaciju. Izveo je instalacije na objektima:
• Bogoslovski fakultet u Beogradu,
• Biblioteka Đurađ Crnojević na Cetinju,
• Mašinski fakultet u Beogradu,
• Keramika Mladenovac, i druge.
Aleksandar S. Minić, dipl.maš.ing. firmu razvija u skladu sa savremenim tendencijama u termotehnici, stavljajući akcenat na savremenu klimatizacionu opremu. Moto firme MINICHOTHERM d.o.o. (osnovana 2004.) je kvalitet, pouzdanost, poslovnost.
Nastavljajući tradiciju firme "Novak Minić" i firme "Stanko Minić", danas smo firma sa najdužom tradicijom u oblasti instalacije centralnog grejanja, klimatizacije i ventilacije. Nudimo kvalitetan konsalting, projektovanje, izvođenje svih tipova instalacija kao i ugradnju najkvalitetnije opreme.
Potvrda ovoga su brojni izvedeni objekti. Uverite se sami!
Imamo čast da Vam ponudimo svoje usluge u vidu kompletnog izvođenja i projektovanja kao i odabira najkvalitetnije opreme iz ove oblasti.

Zvanično smo ovlašćeni od strane slovenačke firme VETO za distribuciju, montažu i servis renomiranih francuskih kotlova za centralno grejanje na gas i lož ulje De Dietrich.

Takođe Vam možemo ponuditi bojlere za centralnu pripremu sanitarne tople vode, kolektore za solarnu energiju i vrhunske gorionike za gas i lož ulje.

De Dietrich je među najstarijim livnicama u Evropi, s početka 17. veka, te su njihovi kotlovi na daleko čuveni po izuzetnom kvalitetu materijala - gusa (liva). Danas je u vlasništvu De Dietricha i poznata švajcarska firma za proizvodnju gorionika na lož ulje i gas - Oertli.
Tradicija naše firme i izvedeni referentni objekti sa najkvalitetnijom opremom čiji su vlasnici naši zadovoljni investitori, najbolja su preporuka!

 

All rights reserved © Copyright by Minichotherm, 2006.

design by

A black calfskin strap, a stainless steel case, and a sapphire crystal replica watches cover make the rolex replica uk well worth the asking price. The Men’s Luno watch was clearly influenced by its predecessor, the replica watches sale. It has the same black dial, the gold marker at the twelve o’clock hour, as well as the sapphire crystal rolex replica cover. The two most obvious discrepancies between the close cousins are the bracelet and the hour hands. The replica watches sale is stainless steel, which makes it a slightly sportier version that can be worn at work or at play. The Luno also has breitling replica sale hands and a gold-plated bezel. Neither watch should be worn in the water, however, though they claim they are water resistant up to 99 feet.